Sýrový bešamel nebo také omáčka Mornay se vám bude hodit při přípravě těstovin, noků nebo gratinované zeleniny. Jídlu totiž dodá spoustu chuti, šťavnatost a krémovost. Zároveň dovede všechny složky pěkně chuťově propojit.
...
Helena Fléglová je česká cukrářka, se kterou časopis Apetit dlouhodobě spolupracuje. Její seriál Cukrářská akademie vycházel v Apetitu několik měsíců. Spolupráci završila Helena dvěma skvostnými dorty, které upekla k 20. narozeninám Apetitu...
Pažitku dobře známe jako bylinu s dlouhým stonkem, jejíž květ může být pro svou příjemnou fialovou barvu krásnou ozdobou zahrady. Nejen stonek, ale i květy pažitky jsou jedlé a můžete je použít třeba na ozdobu svěžích salátů. Pažitka patří...
Populární herečka Sofía Vergara sdělila fanouškům na svém instagramovém účtu, že brzy vyjde kuchařská show Celebrity Family Food Battle, kterou produkovala a kde se v kulinářských výzvách inspirovaných filmy a seriály utkají celebrity a...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...